SF Kvinner seier ble historisk!

Historisk kamp på Virik når SF Kvinner vant 9-0 mot Kolbotn 2.

Søndag. Virik kunstgress. Kolbotn 2. Jentene ville vise alle de 120 fremmøtte hva som bor i laget. Det er alltid vanskelig å møte 2. lag siden vi aldri vet hvilke hvor mange A-lagsspillere som kommer. Uansett, vi skulle gå på banen, spille vårt spill i kjent 1-4-3-3 formasjon og vinne hver duell. Jentene bestemte seg for å vise hvor mye fotball betyr for dem og allerede i starten av 1. omgang skapte jentene mange flotte sjanser. Skulle dette bli en ny kamp med mange forspilte sjanser. Nei. Etter 10 minutter scorer Lykke Johnsen-Mørken 1-0. Og flere mål skulle det bli. Jentene viste virkelig frem hva som bor i dem og hvor mye dette betyr for dem. Etter 1. omgang stod det hele 6-0 til SF Kvinner.

Jentene har skapt mange historiske øyeblikk. Det ble det også gjort denne ettermiddagen når hele tre spillere scoret hvert sitt hat-trick, Lykke Johnsen-Mørken, Hanna Celius og vår kaptein Emilie Finnevolden. 3 x hat-trick i samme kamp. 9-0 ble sluttresultatet. Ekstra gøy var det også at vi klarte å holde nullen fremhevet en stolt trener Melissa Wiik.