SF Kvinner med en god start på høstsesongen

SF Kvinner har hatt en veldig god treningsperiode etter sommerferien og inn mot først seriekamp mot Lier søndag. Med to treningskamper mot to gode lag, først 1. divisjonslaget Hønefoss og sist selveste Manchester United Women. I tillegg til gode treninger med høy tilstedeværelse har trenerteamet jobbet med å nullstille etter kampen mot Man U. Women som hadde en fantastisk ramme og atmosfære med over 1300 på tribunen.

Det er alltid spennende å komme tilbake etter en lang sommerferie. Det viste spillet ute på matta på Komplett Arena også de første 15 minuttene. Spillet bølget mye frem og tilbake. I det 21. minutt spilte Hanna gjennom Lykke med en flott stikker mellom stopper og back. 1-0 til SF Kvinner. Det skulle komme ett mål til før pause. 2-0 målet kom etter corner fra Ingrid hvor Maren Knudsen flott plasserer returen i goal.

Vi gjorde tre bytter i pausen. Inn kom to debutanter i seriespillsammenheng, Sofie Igelkjøn og Frida Olafsen. I tillegg kom Thea Gundersen inn. Vi fortsatte trykket og det tok ikke lang tid før kaptein Emilie satte inn 3-0.

SF Kvinner ga seg ikke før det stod 6-1 på måltavlen vel viten om at målforskjellen kan bli viktig for å vinne vår 2. divisjon. Med 30 plussmål er vi det laget i vår pulje med best målforskjell.

Melissa hadde følgende kommentar tilkampen. "Godt med seier i første kamp inn mot en viktig høstsesong. Vi har hatt mye fokus på balltempo siste uken, som vi til tider er meget gode på i dag. Vi har dessverre litt for mange unødvendige balltap. Det er mange gode perioder i kampen. Disse periodene ønsker vi å opprettholde gjennom hele kampen.

Først og fremst en god lagseier med mange gode prestasjoner i alle ledd. Yalda Shams står fram som en bauta i forsvar, Maren Knudsen med sin rutine, og innbytter Thea Gundersen viser fin ro med ball og duellstyrke. Gøy er det også å se våre nyankommere Frida Olafsen fra Runar og Sofie Igelkjøn fra Borre som viser at de tar nivået raskt, og ikke minst tilfører laget noen ekstra dimensjoner".