SF Gatelag trener sammen med Fram Gatelag

Gjennom god dialog vil nå SF Gatelag og Fram Gatelag trene sammen 1-en dag i uka fremover

Annonse:

SF Gatelag har hatt en jubelsesong, og vunnet seriemesterskapet. For guttane så stopper det ikke nå. Etter interne møte mellom trenere og spillere, så er gruppa svært lystne på å trene selvom sesongen nå er over. I de neste ukene vil nå SF Gatelag trene sammen med Fram Larvik sitt eget gatelag 1-en dag i uka, i tillegg til å opprettholde treningsøkter som tidligere. 

"Et slik samarbeid gjør at vi blir flere på trening, og det blir mye mer morro å spille fotball. Vi ser at spillerne blir mer fokuserte på trening ettersom man treffer nye fjes, og man ønsker dermed å vise seg litt ekstra frem." Sier Roger Iversen (Trener for SF Gatelag) om samarbeidet som nå vil fungere noen uker fremover. 

Treningen er nå en del av forberedelsene til gatelagscupen 3. - 4.desember i Fredrikstad hvor 22 lag samles. Dette er den årlige juleturneringen som arrangeres hvert år, og de siste årene har det bare blitt fler og fler lag som har meldt sin interesse. Blant disse lagene finner vi blant annet Molde, Tromsø og Sandefjord Fotball.

Sandefjord Fotball ønsker alle lagene lykke til, og håper på et strålende arrangement i Fredrikstad. 

Annonse fra Eliteserien: