Sen scoring sikret avansement

(Flint - Sandefjord Fotball 1-2) En sen scoring av Håkon Lorentzen sørget for avansement til neste runde i cupen.

Årets første cupkamp ble heldigvis ikke den siste. For vertene Flint gjorde det vanskelig for guttane og sørget for mer spenning enn de fleste hadde trodd på forhånd.

Annonse:

Hjemmelaget forsvarte seg godt og ryddet unna gjennom hele kampen. Guttane hadde stort sett ballen og slet lenge med å spille seg de store sjansene.

Like før pause utnyttet Flint sløvt spill i forsvaret til SF og Håkon Bratteli sendte hjemmelaget i føringen.

I pausen ble det ikke gjort noen endringer på laget og det tok ikke lang tid før guttane hentet opp hjemmelagets ledelse. En godt slått corner av Sabawon Shamohammad havnet hos Mats Holt som banket ballen i nettmaskene fra kort hold.

Q43A4267
1-1: Mats Holt jubler sammen med Sabawon Shamohammad etter utligningen. (Foto: Torstein Flåm)

Presset mot hjemmelagets mål fortsatte og et nytt mål lå i luften. Heroisk innsats hos Flint og en god keeper sørget for spenning helt til siste slutt.

I det 82. minutt kom endelig scoringen vi ventet på. En lang pasning ble slått ut på høyrekanten til André Sødlund, som headet ballen videre inn i feltet. Der snek Håkon Lorentzen frem og fluktet ballen i mål.

Det holdt til seier og avansement til 2. runde i NM. Takk til Flint Fotball for kampen og en hyggelig mottakelse på Løveid.