Kaptein Håvard Storbæk. (Foto: Torstein Flåm)

SEIER MOT SANDNES ULF

Sandefjord Fotball tar en sterk 2-4 seier borte mot Sandnes Ulf

Søndag 12.mai gjester Sandefjord Fotball, Sandnes Stadion. Guttane som er kledd i rødt for dagen går ut i 100 og leder 1-0 allerede etter 3 minutter spilt. Ofkir tar på seg de gylne skoene og setter ballen i stolpen. Keeper rekker aldri å reise seg igjen, og på retur lusker William Kurtovic som setter ballen til side for Sandnes Ulf-keeper. Kun 3 minutter senere så er det vår svenske spydspiss Potnus Engblom som er frempå å øker til 2-0.

Rett før pause så får Sandnes Ulf redusering til 1-2 ut av ingenting. Kampen tyder på at SF har kontroll. Kachi jager en lang ball, og kommer alene med vår sisteskanse. Der gjør han ingen feil, og setter ballen enkelt i mål. Dermed går vi til pause på ledelsen 1-2.

Etter 75.minutter så er Pontus frempå igjen, og det ser ut som han koser seg på sin gamle hjemmebane. Erik Mjelde slår en ball i bakrom som Pontus jager. Han nikker med seg ballen forbi keeper, og setter den strøkent i målet. 6 minutter senere så reduserer Sandnes Ulf igjen, og det er kamp igjen!

På tampen av kampen, så er det selvfølgelig vår egen nummer 9 som poengeter kampen! Enric Valles trer en ball mellom til Vidar Ari Jonsson som får til en avslutning. Keeper redder men gir en retur som Håvard Storbæk er frempå og måker ballen i nettmaskene! Dermed ender kampen 2-4, og vi kan ta med oss 3 poeng tilbake til fjor´n!