SEIER!!!

Sandefjord Fotball vinner 3-0 hjemme mot Notodden etter scoring av Høibråten, Valles og selvmål!

Sandefjord Fotball tar en vellfortjent seier og 3 poeng hjemme mot Notodden etter en dominerende 2.omgang. Notodden henger godt med i 1.omgang, og setter et godt press på våre blå i flere faser av spillet. Vi får kampens største sjanse etter 15.minutter spilt da Pontus Engblom kommer helt alene med keeper. Pontus forsøker å runde keeper, men får et skrått hold og setter ballen i nettveggen. Her burde vi tatt ledelsen.

Etter 56.minutter får vi en corner fra venstresiden. Ofkir slår inn, og der kommer Marius Høibråten foran keeper og stanger inn ledelsen! Etter 64.minutter får vi et gratismål av Notodden. Holmen slår en forferdelig pasning tilbake til keeper, som bommer totalt på klareringen og dermed 2-0!

I det 81.minutt får vi et kanonskudd fra Enric Valles som banker til å setter den i lengste! Det spekuleres i at keeper til NFK burde ha kontroll, men så lenge ballen går i nettmaskene kan vi juble. Vi vinner dermed kampen 3-0 etter en solid 2.omgang.

Start klarer bare 0-0 hjemme mot KFUM, og vi har en luke på 3 poeng før vi går inn i de 3 siste serierundene!