Se hele semifinalen mot RBK fra 2006

Semifinalen på Lerkendal fra 2006 er en historisk kamp som er vanskelig å glemme. Nå har du mulighet til å se hele kampen på nytt.

Datoen er 21.september 2006, og Sandefjord Fotball blir klare for cupfinale etter å ha slått selveste Rosenborg hele 5-2 på Lerkendal. Rosenborg var skråsikre på cupfinale avansement, og flere hadde allerede bestilt overnattinger og kampbilletter. Slik ble det altså ikke for de sorte og hvite, for det var hvalfangerne som kunne strekke henda i været etter 90.minutter spilt.

Mirakelet på Lerkendal

Andreas Tegstrøm sørget for 1-0 etter kun 16.minutter spilt. Deretter åpner leddene seg og SF leder hele 3-0 etter drøyt 30.minutter spilt etter scoringer av Olav Zanetti.

- Jeg kjente med en gang at jeg traff ballen godt. Det ble en markkryper nede i hjørnet og en helt herlig følelse.

— Olav Zanetti

Birger Madsen la på til 4-0 etter å ha banket inn ballen fra 6 meter hold. Rosenborg reduserer til 1-4 rett før pause ved Steffen Iversen. Rosenborg starter 2.omgang sterkest, og legger press på de blåkledde. Men Sandefjord Fotball´s Fredrik Thorsen avgjør kampen ved å sette inn 5-2 målet, og vi er dermed klare for cupfinale mot Fredrikstad på Ullevaal Stadion!

Se hele kampen mot RBK under:

Cupfinalen ble desverre en nedtur resultatsmessig, men for en reise! Fotballmagasinet og oppsummering av cupfinalen ser du her.