Samir Saric har signert ny kontrakt

Samir Saric fortsetter i jobben som hovedtrener for Sandefjord Fotball G16

Annonse:

Det er med stor glede at vi i dag kan informere om at Samir Saric har signert ny kontrakt som hovedtrener for G16 ut sesongen 2020. Samir kommer til å kombinere jobben i Sandefjord Fotball med trenerjobben på Wang Ung. Wang Ung er en god samarbeidsaktør for Sandefjord Fotball, og har hatt et vellykket oppstart på Haukerød Idrettspark.

Vi har tatt en prat med Samir, som ser frem til å fortsette jobben som hovedtrener for G16:
- Først og fremst er jeg veldig fornøyd med å få jobbe med en så ivrig og dyktig gjeng. Etter en god jobb med årskullet 2003-2004 og fått frem talenter opp mot A-laget og U21, så har jeg fremdeles lyst til å legge ned en jobb og få frem enda flere talenter. Det er mye spennende som er på gang i utviklingsavdelingen, og jeg ser virkelig frem til jobben videre, sier en strålende fornøyd Samir Saric.

Martin Jensen er også godt fornøyd med at Samir har signert en ny kontrakt som gjør han til hovedtrener for G16 også i året 2020.
- SF Utviklingsavdeling er veldig fornøyd med å ha signert en ny avtale med samir. Samir har gjort en utmerket jobb med G16 laget i år, og er en trener som vi ser et stort potensiale i og som vi håper vi kan beholde i klubben i mange år fremover. Samir er en faglig og engasjert fotballtrener med stor arbeidskapasitet. Han har klart å skape en tydelig identitet gjennom SF´s sin spillermodell og vi opplever at spillerne som flyttes opp i U21-stallen er godt utdannet både taktisk og teknisk.  

 

Annonse fra Eliteserien: