Rufo: Var sikker på at ballen skulle gå i mål

Rufo scoret Sandefjords eneste mål mot Rosenborg, men var så nære utligning til 2-2 og 1 poeng hjem til Sandefjord i sluttminuttene

Søndag var guttane på plass i Trondheim, og nærmere sagt Lerkendal Stadion. Lerkendal, der det magiske skjedde i 2006. Zanitti-show, storseier og avansement til cupfinale! Vi har spilt mot Rosenborg en rekke ganger etter dette, og sist vi spilte på Lerkendal endte det med 1 poeng etter scoring fra vår egen nummer 10, Rufo.

Rufo viser seg å like seg godt ute på den flotte gressmatta til de sorte og hvite. Rosenborg tar tidlig ledelsen etter 15.minutter ved Kristoffer Zachariassen, som får header ballen i en bue over hele feltet og vår egen keeper fra første stolpe. Etter 32.minutter får Enric Valles en kjenning, og må kaste inn håndkle. Inn kommer mannen som viser seg å bli en viktig brikke. Nummer 10 - Rufo.

Etter 73.minutter øker Rosenborg til 2-0 ved samme mann som banker inn et mål fra 13 meter. Så starter vi et godt offensivt press, og gjør RBK usikre. Etter 80.minutter slår William Kurtovic et fantastisk innlegg bak RBK-stopperne. Her kommer Rufo helt alene, og banker inn 2-1 med hodet. Gutta har fått blod på tann, og jakter 1 poeng i Trondheim.

På overtid, får Rufo ballen med seg innenfor 16-meteren. Det er litt skrått hold, men han banker til. SFTV tok en prat med Rufo før intervjuet (nedenfor) blir tatt, og sier:

Idet jeg skyter ballen er jeg sikker på at ballen skal gå i mål.

Men slik ble det ikke, ballen smeller i metallet og RBK-keeper Faye Lund takker de tre stengene etter kampslutt.

SF TV tok en prat med Rufo etter onsdagens trening for å høre hvilken følelse han sitter igjen med etter Rosenborg-kampen, og ingen mot Mjøndalen førstkommende Søndag.