Øvretveit klar for SF

Keeperen Øystein Øvretveit har skrevet under på en toårskontrakt med Sandefjord Fotball.

Fredag ettermiddag var Øystein Øvretveit på Komplett Arena der han gjennomførte de siste formalitetene på overgangen til Sandefjord Fotball. Keeperen kommer fra Nest Sotra der han har voktet buret de to siste sesongene. Nå er han klar for å kjempe med Ingvar Jónsson om keeperplassen i SF.

- Dette er en klubb med ambisjoner, som jeg føler at jeg kan få en god rolle i etterhvert, sier Øvretveit. 


Sotrastrilen har spilt kamper for Brann i Tippeligaen og for aldersbestemte landslag. Nå er 22-åringen klar for nye utfordringer. 

- Jeg har alltid ambisjoner om å bli så god som jeg kan bli. Det å kunne jobbe med en så god keeper som Jónsson, det tenker jeg bare kan være med på å utvikle meg videre. Det synes jeg er veldig gunstig for min del, sier Øvretveit som har fått et godt førsteinntrykk av klubben. 

_AN04302.JPG
NEST SOTRA: Øystein Øvretveit har spilt i Nest Sotra de to siste sesongene. (Foto: Astrid M. Nordhaug/Digitalsport.no)

Med Øvretveit inn i troppen er hovedtrener Lars Bohinen glad for å ha to keepere på plass før neste sesong. For Anders Gundersen hadde denne uken sin siste trening med laget og har nå valgt å søke nye utfordringer i en ny klubb. 

Øvretveit er en offensiv keeper, som er bra i feltet og til å dirigere bakfra.

— Lars Bohinen
- Øvretveit har vokst opp på aldersbestemte landslag. Han er en offensiv keeper som er bra i feltet og til å dirigere bakfra. Han er også en god skuddstopper. Utfordringene hans ligger i distribusjon og roen med ballen i beina. Der skal vi utvikle han, sier Bohinen om sin nye keeper.

- Han en sosial fyr som vil passe godt inn i garderoben. Vi planlegger for at Øystein skal ha en god utvikling hos oss og et potensial til å ta plassen til Ingvar en dag, fortsetter Bohinen. 

Øystein Øvretveit

  • Født: 25.juni 1994

  • Posisjon: Keeper

  • Høyde: 193 cm

  • Tidligere klubber: Brann og Nest Sotra

Annonse fra Obos-ligaen: