Morten Fon oppfordrer Sandefjord by!

Morten Fon oppfordrer Sandefjord by til patriotisme og at flere i byen bidrar.

Annonse:

Sandefjord Fotball besøkte onsdag formiddag en engasjert og trofast konsernsjef i Jotun, Morten Fon. Morten Fon brenner for fotballen i Sandefjord, og liker "Sammen for Sandefjord" som begrep. Morten er ikke minst tydelig på at han ønsker å være en sterk bidragsytser for at Sandefjord by skal være et godt sted å bo, flytte til og ikke minst jobbe. 

"En av de tingene jeg har brent for i lang tid, er fotballen. Fotballen er den desidert største idretten i Sandefjord uansett om du snakker bredde eller topp, fordi vi har hatt Sandefjord Fotball som har gjort det bra og har hevdet seg." sier Morten Fon. 


Jotun med Morten Fon i spissen har vært en fantastisk bidragsyter for Sandefjord Fotball siden oppstarten i 1998. Klubben fylte nylig 21 år, og har allerede rukket å oppleve mye. Enda så ligger vi og kjemper om å spille på det øverste nivået, og hevde oss der over flere år. For at man skal klare dette, så savner Morten Fon mer patriotisme. 

"Skal vi skape en entusiasme og skape den patriotismen, så må vi også sørge for at folk kommer på stadion. Og da er det mange som må ta ansvar, og Sandefjord Fotball kan ikke gjøre det alene. Og det er derfor jeg, og en av de tingene jeg brenner for er at det er mange som står sammen for nettopp dette her. Vi kan engasjere oss og hjelpe Sandefjord Fotball." sier en engasjert og tydelig Jotunsjef. 

 

Annonse fra Eliteserien: