Misbrukte mulighetene mot Strømmen

(Strømmen - Sandefjord Fotball 3-1) Flamur Kastrati ble byttet inn og reduserte for guttane som misbrukte flere store sjanser i treningskampen mot Strømmen søndag.

Ettersom kampen mot Ranheim i Eliteserien ble utsatt pga forholdene på Komplett Arena, benyttet guttane søndagen til en treningskamp mot Strømmen i LSK-hallen.

Tidlig i kampen fikk både Sødlund og Morer gode muligheter til å sende guttane i ledelsen. Sødlund satt ballen i mål etter bare 12 minutter, men dommeren annullerte scoringen for en situasjon i forkant der Engblom kolliderte med Strømmens keeper.

Også Olsen Solberg og Engblom fikk gode skuddmuligheter, men begge forsøkene ble reddet av keeper.

I motsatt ende av banen fikk Jónsson etterlengtet spilletid på banen. Dessverre måtte han plukke hele tre baller ut av eget mål i første omgang. Først stanget hjemmelaget en corner i mål. Deres andre scoring kom etter at vi mistet ballen på venstrekanten og en Strømmen-spiller fikk lobbe ballen over keeper fra skrå vinkel.

Den siste scoringer kom etter nok et hjørnespark. Hjørnesparket ble klarert rett tilbake til han som slo dødballen. Fra hjørnet av 16-meteren skrudde Strømmen-spilleren ballen opp i det lengste krysset.

I andre omgang satt innbytter Flamur Kastrati inn en redusering. Mohamed Ofkir tok et kjapt frispark og spilte Kastrati alene med keeper. Der gjorde spissen ingen feil og trillet ballen enkelt til side for målvakten.

Det ble den eneste scoringen for guttane og dermed endte treningskampen med tap.