Melissa scoret sitt første mål i SF-trøya i 3-1 seieren mot Stathelle

16.06.2019 kl. 16.42 smalt det på Komplett Arena. På en godt lagt corner fra Ingrid Ask Andreassen klinker Melissa Wiik ballen i mål på hel volley. 3-1. Ikke bare sikret hun seieren, men det var også hennes aller første mål for SF Kvinner.

Nok en gang starter vi kampen i en kjent 1-4-3-3 formasjon. Vi får kampen inn i vårt spor og besitter ballen mye, men uten å skape noe særlig med sjanser. Etter 20 minutters spill slipper vi Stathelle mer med i kampen. Vi har dårlig tempo i ballen og vinner få 2. baller.

Ti minutter før pause setter keeper Hannah Wulfsberg raskt i gang på høyre side. På tre raske trekk får Emily Anvik-Hansen lagt inn foran mål hvor Sofie Taule enkelt scorer 1-0. Rett før pause bommer vi på et oppspill, kontring i mot og det står 1-1 etter scoring av Sara-Helene Knutsen som forøverig også scoret mot oss i fjorårets sesong.

Vi gjør tre bytter i pausen. Inn kommer Victoria Nikolaisen (på utlån fra Amazon Grimstad) for Julie, Lykke for Emily og Thea for Tuva. Vi skaper flere gode målsjanser utover i 2. omgang, men også Stathelle er farlig frempå. Inn kommer også Melissa som umiddelbart bruker farten sin og kommer til flere gode innlegg fra venstre kant. I det 82. minutt ender ett av hennes innlegg fra venstre side hos Emily som kriger inn en 2-1 ledelse. Endelig. Fem minutter senere kommer Ingrid opp for å legge inn en utoverskrudd corner. På hel volley banker Melissa ballen i mål og det står 3-1 når uret viser 87. minutter spilt.

Det skjer ikke mer og vi tar hjem tre viktige og fortjente poeng.