Martin Andersen signerer proffkontrakt

Martin Andersen klar for profflivet i Sandefjord.

Annonse:

Martin Andersen har signert proffkontrakt med Sandefjord Fotball og er nå klar for spennende år med førstelaget. Martin har allerede en lang fartstid gjennom utviklingsavdelingen, men har tatt steget opp på første laget i år og blir nå belønnet med proffkontrakt. 

Martin har blant annet blitt tatt ut på det norske aldersbestemte landslaget denne sesongen, og har vært en sterk bidragsyter til den fantastiske sesongen i 4.divisjon dette året. Nå gleder Martin seg til å ta fatt på et nytt og innholdsrikt år.

"Jeg er veldig stolt for å få denne muligheten, og har jobbet hardt for dette veldig lenge. Så nå er det deilig å endelig være der, og få muligheten til å konsentrere meg om fotballen. Nå gjelder det å fortsette å jobbe, og utfordre de andre etablerte spillerne. Jeg har stor tro på veien videre, og håper mulighetene kommer." sier Martin med et stort smil. 

Martin Andersen har i år vært en del av det aldersbestemte landslaget.
Martin Andersen har i år vært en del av det aldersbestemte landslaget.

Martin kommer fra moderklubben Halsen, og er klar for å kjempe om både en plass på laget samt kjempe om plassen på landslaget. Sandefjord Fotball er stolte over å få opp en lokal og god fotballspiller, som har kjempet hardt og vært målrettet i arbeidet som har blitt lagt ned.


 

 

Annonse fra Eliteserien: