Martí etter kampen: – Vi var litt tunge i dag

Verken Martí Cifuentes, Kristoffer Normann Hansen eller den 17-årige målscoreren Martin Andersen var fornøyd etter at SF tapte 2-3 mot Fram Larvik i årets andre treningskamp lørdag.

Annonse:

– Det er treningskamp, det er sesongoppkjøring, og naturligvis ønsket vi å vinne, men det som betyr mest på denne tiden av året, er hvordan vi trener, sier SF-treneren.

Som i fjor er oppkjøringen delt opp i tre bolker med ulik vekting av volum og intensitet. Skadeforebyggende trening og taktiske prinsipper har stort fokus i den første perioden.

Nye og unge spillere

– Vi har trent hardt den siste tida, og visste at gutta var litt tunge i dag. Samtidig har vi nye spillere på prøve, unge spillere på vi inn i gruppa, og det vil ta noe tid før alt sitter, men det er okei, sier SF-treneren.

SF tok ledelsen i kampen da unggutten Martin Andersen (17) presset fram en feil i Fram-forsvaret og scoret sikkert aleine med keeper, hans første mål for A-laget.

– Jeg pleier ikke å score så ofte, så det var deilig å sette den. Men totalt sett presterer vi ikke godt nok i denne kampen, poengterer Martin.

Rotete kamp

Heller ikke Kristoffer Normann Hansen klarte å glede seg over en frisk individuell omgang etter pause.

– Det ble en rotere kamp fra vår side, sier Kri. – Vi mistet ballen flere ganger i ugunstige posisjoner og Fram straffer oss hardt.

Lars Grorud scoret SFs andre mål like før slutt da han stusset inn et korridorfrispark fra Rufo.

Se hele intervjuene med SFTV i videoen under.


Annonse fra Eliteserien: