Låner landslagsspiller fra Molde

Tobias Svendsen (19) leies inn fra Molde FK den kommende sesongen.

19 år gamle Tobias Svendsen leies inn fra Molde FK for hele 2019-sesongen. Midtbanespilleren kom til Sandefjord i helgen og har nå reist til Tyrkia sammen med sine nye lagkamerater. 

God match

- Jeg følte det var en god match å komme hit til Sandefjord. Både med spillestil og måten treneren tenker på. Det blir spennende, smiler Svendsen. - Klubben hadde jo en veldig god høstsesong i fjor som vi bare skal bygge videre på, legger han til. 

Svendsen har kamper for alle landslag fra G15 til U21. Han har vært en viktig brikke på det norske landslaget som har kvalifisert seg for U20-VM til sommeren.  

- Ja, vi kvalifiserte oss for U20-VM i Polen til sommeren. Det er selvfølgelig et mål jeg har å få spille fast for det laget. Det er en gulerot som ligger foran meg. Jeg ser frem til en spennende sesong både her i Sandefjord og på landslaget, forteller Molde-gutten. 

Avreise Tyrkia: Tobias Svendsen og Herman Solberg Nilsen før avreise til Tyrkia.
Avreise Tyrkia: Tobias Svendsen og Herman Solberg Nilsen før avreise til Tyrkia.

Med til Tyrkia

Svendsen er født og oppvokst i Molde, og er broren til Sander som storspilte i Eliteserien for bare noen år tilbake. Før han ble solgt fra Molde til Hammarby.

Tobias har spilt 17 kamper i Eliteserien for Molde. I fjor høst var han utlånt til Haugesund hvor han spilte 8 kamper. Nå gleder vi oss til at han skal ta på seg den kongeblå drakta og løpe ut på Komplett Arena.

Annonse fra Obos-ligaen: