Landslagspause

Denne helgen er det landslagsspill, og guttane får litt fri til å restituere inn mot de siste kampene av årets sesong. (Her et bilde fra da SF Kvinner var på OBOS drømmedag på Ullevaal Stadion)

Annonse:

Hele fotball europa går denne helgen/uken inn i landslagsmodus, hvor spillerne skal kjempe med sitt eget flagg på brystet. Det betyr at guttane får seg en frihelg, og mulighetene for å lade opp batteriene skikkelig før siste del av sesongen skal sparkes i gang. Laget trente torsdag formiddag, og fikk deretter fri etter gårsdagens økt.

Flere av spillerne har lagt planer for å koble ut ekstra. Noen velger å dra utenlands sammen med familie, andre velger nye steder i Norge som neste destinasjon, mens flere skal tilbringe fridagene hjemme i rolige omgivelser sammen med familie. 

Marc Vales er eneste SF-spiller som er med på landslagsspill denne helgen. Marc har vært et fast inventar på landslaget til Andorra, og skal ut i kamper mot Moldova og Island de neste dagene.
Her er kampene for Marc Vales:
11.10.2019 KL 20:45 Andorra - Moldova
14.10.2019 KL 20:45 Island - Andorra

td271c00
Soccer Football - UEFA Nations League - League D - Group 1 - Andorra v Kazakhstan - Estadi Nacional - Andorra la Vella, Andorra - September 10, 2018 Andorra's Marc Vales reacts REUTERS/Albert Gea

For oss nordmenn så er det, det Norske Landslaget som gjelder denne helgen. Norge skal ut i to meget viktige oppgjør mot storhetene Spania og Romania. Norge ligger i dag på en 4.plass med 9 poeng, og er avhengige av sterke resultater for å komme seg til EM.

Her er kampene til Det Norske Landslaget:
12.10.2019 KL 20:45 Norge - Spania
15.10.2019 KL 20:45 Romania - Norge

 

Annonse fra Eliteserien: