Kometen er tilbake: – Vil kjempe om plass på laget

Herman Solberg Nilsen (20) er tilbake på treningsfeltet med Sandefjord Fotball. Snart to år etter debuten i Eliteserien forbereder han seg til treningskampen mot klubben han har vært lånt ut til.

Annonse:

Lørdag kl 14.00 møtes Sandefjord Fotball og Fram Larvik til treningskamp på Gamle stadion. For én spiller blir det et spesielt møte.

– Ja, det blir moro å møte gamle lagkamerater. Forhåpentligvis kan vi gi dem litt deng, smiler Herman Solberg Nilsen.

Debuten mot LSK

Snart to år er gått siden vingbacken debuterte i Eliteserien borte mot Lillestrøm den 6. mai 2018. Fram til sommerferien skulle Herman få ytterligere seks kamper på øverste nivå. Framgangene ble også belønnet med to U-landskamper for Norge.

Det siste halvannet året har Nanset-gutten vært på utlån i Fram Larvik.

– Utlånsperioden i Fram har gjort meg godt. Akkurat hva jeg er blitt bedre på, er vanskelig å si. Men fysisk og mentalt har jeg nok tatt steg. Det har vært en opptur, sier Herman Solberg Nilsen til SFTV.

Klar for å kjempe

Unggutten fikk mye spilletid i fjorårets jubelsesong på Torstrand. Fram Larvik lå i toppen av sin 2. divisjonsavdeling og spilte kvartfinale mot Ranheim i cupen.

– Nå er jeg tilbake her i Sandefjord, klar for å kjempe om en plass på laget, og jeg håper å overbevise trenerne, sier Herman.

Les også: Roger Iversen ser fram til møtet med SF

Husk treningskampen!
Sandefjord Fotball - Fram Larvik
Gamle stadion, lørdag 1. februar 14.00

Se hele intervjuet med Herman på SFTV.


Annonse fra Eliteserien: