Kometen er tilbake: – Vil kjempe om plass på laget

Herman Solberg Nilsen (20) er tilbake på treningsfeltet med Sandefjord Fotball. Snart to år etter debuten i Eliteserien forbereder han seg til treningskampen mot klubben han har vært lånt ut til.

Lørdag kl 14.00 møtes Sandefjord Fotball og Fram Larvik til treningskamp på Gamle stadion. For én spiller blir det et spesielt møte.

– Ja, det blir moro å møte gamle lagkamerater. Forhåpentligvis kan vi gi dem litt deng, smiler Herman Solberg Nilsen.

Debuten mot LSK

Snart to år er gått siden vingbacken debuterte i Eliteserien borte mot Lillestrøm den 6. mai 2018. Fram til sommerferien skulle Herman få ytterligere seks kamper på øverste nivå. Framgangene ble også belønnet med to U-landskamper for Norge.

Det siste halvannet året har Nanset-gutten vært på utlån i Fram Larvik.

– Utlånsperioden i Fram har gjort meg godt. Akkurat hva jeg er blitt bedre på, er vanskelig å si. Men fysisk og mentalt har jeg nok tatt steg. Det har vært en opptur, sier Herman Solberg Nilsen til SFTV.

Klar for å kjempe

Unggutten fikk mye spilletid i fjorårets jubelsesong på Torstrand. Fram Larvik lå i toppen av sin 2. divisjonsavdeling og spilte kvartfinale mot Ranheim i cupen.

– Nå er jeg tilbake her i Sandefjord, klar for å kjempe om en plass på laget, og jeg håper å overbevise trenerne, sier Herman.

Les også: Roger Iversen ser fram til møtet med SF

Husk treningskampen!
Sandefjord Fotball - Fram Larvik
Gamle stadion, lørdag 1. februar 14.00

Se hele intervjuet med Herman på SFTV.


Annonse fra Eliteserien: