Kongsvinger ble årets klubb

Kongsvinger ble årets klubb i OBOS-ligaen 2019.

Annonse:

Mandag kveld var det duket for en avslutning på sesongen, og flere skulle motta sine priser for årets innsats. En av prisene som Sandefjord fotball var nominert til var årets klubb. Dette er en pris som ikke legger det sportslige til grunn, men har følgende kriterier:

  • God kontroll på økonomien
  • Oppfølging av sponsoravtalen med OBOS
  • Enestående på aktivering av OBOS prosjekter 
  • Bruk av medieplattformen

– Denne prisen handler ikke om sportslige prestasjoner, men skal være en påskjønnelse til den klubben som i år har vært best på oppfølging av sponsoravtalen vår og andre prosjekter vi har gjennomført med klubbene. OBOS-ligaklubbene lever jo i en konstant konkurransesituasjon om å havne høyest på tabellen, så de er vant til å jobbe for å være best, og vi håper og tror at en kåring som dette vil inspirere til å gjøre en god innsats også på dette området, sier Eddie Chr. Thomas i OBOS.

Flere klubber ble trekt frem i lyset for sin gode prestasjon denne sesongen utenfor banen, og prisen for årets klubb gikk til Kongsvinger Fotball. Vi gratulerer alle prisvinnere med sin velfortjente hyllest, og gleder oss til å være tilbake i norges øverste divisjon neste sesong. 

Her ser du kveldens prisvinnere

Annonse fra Eliteserien: