Kastrati: - Håper på like mange målsjanser

Flamur Kastrati er klar for kamp mot Sogndal og håper at laget klarer å skape like mange målsjanser som de gjorde mot Odd forrige helg.

Tidligere i sesongen har guttane vært blant de mest effektive lagene i Eliteserien foran mål. Mot Odd hjemme på Komplett forrige helg hadde hjemmelaget hele ti avslutninger på mål, mens bortelaget Odd ikke hadde noen. 

På tribunen satt Flamur Kastrati og kriblet etter å bidra for laget. Nå er spissen tilbake etter å ha sonet for tre gule kort og tripper etter å komme i gang med søndagens kamp mot Sogndal. 


- Håper på like mange innlegg

- Kroppen er fulladet og det kribler, sa Flamur Kastrati etter torsdagens trening på Gamle Stadion. Han vet guttane møter et godt hjemmelag på søndag, uten at det skremmer Kastrati nevneverdig. 

Annonse:

Guttane har ikke scoret på de tre siste kampene i Eliteserien, men Kastrati vet det vil løsne om laget spiller som på samme måte som mot Odd da han mener lagkameratene sine hadde fortjent seieren. - Mot Odd skapte vi en haug av sjanser. Før den kampen slet vi mer med å komme til innlegg og med det offensive. Det er heldigvis tilbake nå og det var veldig synd jeg satt på tribunen nå sist. Fortsetter vi i samme sporet så skal jeg holde meg inne i boksen, smiler Kastrati som er på delt 6. plass på toppscorerlisten i Eliteserien.

Supporterne gir oss energi

Selv om det tar noen timer med reising for å komme seg til Sogndal håper Kastrati at flere vil ta turen over fjellet. Støtten fra supporterne gir laget energi påpeker han. - Jeg håper noen supportere tar turen til Sogndal. Det gir oss energi og vi skal prøve å gi de som støtter oss tre poeng, sier Kastrati. 

Kampen mot Sogndal spilles søndag kl. 18.00.

Annonse fra Eliteserien: