Flamur Kastrati scoret sikkert på straffe. (Foto: Torstein Flåm)

Kastrati åpnet målkontoen

Flamur Kastrati scoret for SF, men det holdt ikke til seier i treningskampen mot Fram Larvik.

Etter et par uker med hardkjør ventet årets første treningskamp hjemme mot Fram Larvik torsdag. Flere av vinterens nysigneringer fikk muligheten til å vise seg frem foran et par hundre tilskuere på Gamle Stadion torsdag kveld.

Guttane tok kommandoen fra start i kampen og styrte store deler av første omgang. Flamur Kastrati ble felt og fikk straffe, som han selv ekspederte sikkert i mål et kvarter ut i kampen.

Joackim Olsen Solberg spilte også sin første kamp i den blå trøya og fikk vist frem den giftige dødball-foten sin. Et venstreben hjemmefansen kan glede seg til å se mer av den kommende sesongen. En hardt slått innoverskrudd corner var nærme på å bli stusset videre i mål og øke ledelsen for hjemmelaget.

Kvarteret før hvilen fikk en Fram-spiller gli merkelig alene i gjennom forsvaret og utligne til 1-1.

Rett før pause fikk også Fram straffespark etter holdning i feltet på en corner i mot. Fram satt straffen ned i hjørnet og bortelaget gikk til pause i ledelsen.

I pausen gjorde hovedtrener Lars Bohinen flere bytter. Ut gikk Ingvar Jónsson, Enric Vallés, Erik Mjelde, Flamur Kastrati og prøvespiller Udo Effiong. Inn kom Øystein Øvretveit, Péter Kovács, Håkon Lorentzen, William Kurtovic, og juniorspiller Herman Nilsen.

Ut over i omgangen fikk også Bjørn Erik Aass, Jesper Evensen, Abdoulaye Seck og Marius Jacobsen spilletid.

Bortelaget styrte det meste av den andre omgangen, selv om William Kurtovic var farlig frempå med et hardt skudd som så vidt ble slått til corner.

Like før slutt la tidligere SF-spiller Vegard Bakker på til 3-1 for Fram, som også ble sluttresultatet.

Reaksjoner

Etter kampen la ikke Bohinen alt for mye i resultatet, selv om han var skuffet over at laget ikke fikk mer til i den første omgangen.

Han trakk likevel frem Pau Morer, Ingvar Jónsson og Mats Holt for god innsats i årets første treningskamp.

Også Morer var godt fornøyd med innsatsen og ser frem mot resten av oppkjøringen frem mot seriestart.