Jotun forlenger avtalen: – Fotball viktig for byen

Hovedsponsor Jotun har signert en ny og forbedret treårig avtale med Sandefjord Fotball. – Kultur er viktig, SF er viktig. Jeg håper dette sender et signal til andre, sier direktør Morten Fon.

Annonse:

Jotun har vært Sandefjord Fotballs hovedsponsor siden oppstarten i 1998. Tidligere avtaler har vært for to år av gangen. Den nye avtalen strekker seg over tre.

Tenker langsiktig

– Vi tenker langsiktig, og kommer til å være med lenger enn dette også, lover Jotun-direktør Morten Fon, og forklarer bedriftens trofaste engasjement for fotballklubben.

– Kultur er viktig for en by. En del av dette handler om toppidrett og fotball. Og derfor er Sandefjord Fotball viktig for byen vår.

Jotun-direktøren ser fram til en spennende sesong i Eliteserien, og synes klubben har tatt gode grep etter røde tall fjorårets regnskap.

– SF måtte gjøre noen grep, og slik er det også for oss i næringslivet, inntekter og utgifter må henge sammen.

Sportslig gleder han seg over det han ser.

Lokal tilhørighet

– SF går inn i sesongen med et ungt lag med større lokal tilhørighet, og det tror jeg er bra. Men for oss i Jotun er det ikke avgjørende at laget spiller i Eliteserien. Vi er med i oppturer og nedturer, sier Morten Fon.

Espen Bugge Pettersen, daglig leder i SF, lovpriser Jotun for støtten.

– Det betyr enormt mye å ha en virksomhet som Jotun i ryggen. Vi er svært glade for den nye avtalen, og ser fram til kampene og utfordringene som venter i Eliteserien. Vi er godt i gang med forberedelsene, forsikrer Bugge.

Se hele intervjuet med Morten Fon og Espen Bugge Pettersen i SFTV.


Annonse fra Eliteserien: