Jordi Gonzàlez er ukens gjest i SF-Podden

Jordi Gonzàlez er ukens gjest i SF-Podden. Sandefjords nye fysiske trener og assistenttrener forteller om sin bakgrunn og noen av sine tanker om hvordan Sandefjord skal fremstå.

Gonzàlez sprudler over av energi og engasjement for prosjektet han er i gang med sammen med Martí Cifuentes, Geir Ludvig Fevang og resten av Sandefjord Fotball. Han kan fortelle om at all energi legges i at Sandefjord skal vinne kamper, både fra spillerene og trenernes side.

Kampen mot Rosenborg, som endte i et svært bittert 0-1 tap diskuteres, og Jordi krever begrunnelser for karakterene SF-Podden gir spillerne. Sandefjord var nære poeng, og Jordi var fornøyd med mange ting.
Den svært viktige kampen borte mot Haugesund til helgen er naturlignok også ett samtaleemne. SF-Podden plukker ut ett lag som de mener bør spille, og González noterer. Usikkert om han noterte hvilke spillere som ikke bør spille eller hvilke som bør, kan man stole på SF-Poddens resonnementer?

«There is no other way than victory» sier Jordi om den kommende kampen mot Haugesund, og det er vanskelig å være uenig i det?

For mer om SF-Podden, besøk deres hjemmeside:

www.sfpodden.com

Annonse fra Obos-ligaen: