Åpningskamp mot Lyn 21.juli 2007. (Foto: Anders Hoven, Digitalsport)

Jakten på publikumsrekorden

Flere har ønsket å gi sin støtte til klubben under en vanskelig tid. Nå har vi solgt 956 billetter til en fiktiv fotballkamp med god underholdning.

Annonse:

Sandefjord Fotball startet fredag morgen billettsalget til en fiktiv fotballkamp. Kampen har enda ikke fått noen dato, men det vil bli gjort noen vurderinger i løpet av de neste dagene. Flere har ytret et ønske om å gi sin støtte til klubben i en vanskelig periode der fotball-Norge er i dvale.

Responsen på billettsalget har vært god, og det har blitt solgt over 956 billetter i skrivende stund (20.april kl 12:30). Simen Hem i Sandefjord Fotball setter stor pris på bidraget.

- Det er mange der ute som lengter etter å kunne se fotball igjen, og i dag skulle ventetiden vært over. I steden sitter vi nå og selger billetter til en fiktiv fotballkamp. Så dette var jo ikke helt etter planen, men ønsket og givet fra folket har vært fantastisk. Mange ønsker å gi noen til klubben i en vanskelig periode, og det setter vi enorm stor pris på. 

Høydepunkter, reaksjoner og tilbakeblikk på SF´s historie

Inkludert i billetten, så har vi valgt å grave frem mange øyeblikk fra arkivet. Klubben har vært gjennom mange faser i løpet av sin fartstid, og vi kan se tilbake på både oppturer og nedturer. Ute på klubbens Facebook-side, blir det publisert minimum én video med gammel morro per dag. 

Det ligger nå tilbakeblikk fra fotballmagasinet med Tore Holden og Anders Hasle som programledere, og blant annet åpningen av Komplett.no Arena 21.juli 2007. Publikumsrekorden på 8.103 solgte billetter var nettopp den 21.juli 2007 mot Lyn, hvor vi vinner 3-0 etter at Kari Arkivou blir historien første målscorer på klubbens nye hjemmebane.

Vi er henrykt over støtten fra folket der ute, og håper på god engasjement fra folket og næringslivet i en ellers tøff periode. Ta vare på hverandre, vis ansvar og følg rådene til folkehelseinstituttet. 

Sammen kommer vi sterkere tilbake! - SAMMEN FOR SANDEFJORD

 

Annonse fra Eliteserien: