Jablinski signerte treårskontrakt

Kevin Jablinski (20) kommer fra Fram Larvik og har signert en treårskontrakt med Sandefjord Fotball.

Midtstopperen som ble kåret til årets spiller i Fram Larvik forrige sesong er nå klar for Sandefjord Fotball. Jablinski har fått draktnummer 20 og kan nesten ikke vente med å komme i gang hos sin nye klubb. 

- Det føles veldig bra og jeg gleder meg til å komme i gang. Jeg trente med klubben før jul og fikk et veldig godt inntrykk. Det var ikke noe å lure på når jeg fikk tilbudet, smiler Jablinski.

En spillende stopper

Jablinski beskriver seg selv som en spillende og duellsterk midtstopper som liker å ta tak på treningsfeltet og i kamp. Han er kompromissløs og sparer ikke på noe når han går inn i dueller på banen. 

NY MANN: Kevin Jablinski er klar for SF. (Foto: Anders Hoven, Digitalsport)
NY MANN: Kevin Jablinski er klar for SF. (Foto: Anders Hoven, Digitalsport)

Hovedtrener Lars Bohinen er godt fornøyd med å kunne ha Jablinski under sine vinger de tre neste årene.

- Kevin har lederegenskaper, tross sin unge alder. Han har høyden og fysikken inne. Vi mener han har potensial til å bli en veldig god stopper på sikt, sier Bohinen.

Videre beskriver Bohinen sin nyeste spiller som en fin fyr. En jordnær og ydmyk gutt, som har gode tanker og ideer om fotballen og sin videre karriere.

20-åringen er oppvokst i Telemark og hadde Herkules som moderklubb, der han var frem til han var tretten. Videre gikk han til Pors og Urædd, før han ble hentet av Odd der han spilte i halvannet år. 

I Odd trente han fast med førstelaget, men utviklingen satt først virkelig fart da han kom til Fram Larvik og fikk spille fast i 2.divisjon. Nå har han ambisjoner om å ta ytterligere steg i de kommende årene.

Drømmer om utlandet

- Ambisjonene mine er først og frem komme ordentlig inn i systemet, 3-5-2. Også er det selvfølgelig å spille så mye som mulig. Det blir hard konkurranse om plassene på laget, men jeg har klart å komme hit og ser ingen grunn til å stoppe nå.

- Jeg har et mål om å spille i Eliteserien og drømmer om å få muligheten i utlandet etterhvert. Helst i Tyskland og få trøkket til skikkelig der, ler Jablinski. 

Neste treningskamp og første mulighet til å se Jablinski i aksjon, er førstkommende fredag på Gamle Stadion. Guttane møter Notodden i oppkjøringskampen som har avspark kl. 18.00.

Kevin Jablinski

  • Født: 26. mars 1996

  • Posisjon: Forsvar

  • Tidligere klubber: Fram Larvik, Odd, Urædd, Pors og Herkules

Annonse fra Obos-ligaen: