Nora Holstad Berge skal bidra i SF Kvinner

Nora Holstad Berge har denne uken møtt spillergruppen til SF Kvinner for første gang under deres treningsleir i Italia.

Nora Holstad Berge har denne uken møtt spillergruppen til SF Kvinner for første gang under deres treningsleir i Italia. Nora som er oppvokst i Sandefjord og som blant annet har spilt i Store Bergan skal bidra i kvinnesatsingen til Sandefjord Fotball. Nora blir en del av lederteamet i SF Kvinner og vil med sin lange erfaring fra landslaget og internasjonal fotball gi jentene en referanse på hva som kreves for å bli et etablert lag i Toppserien.

Nora uttaler «SF Kvinner har som ambisjon å skape et tilbud til jenter i Vestfold som ønsker å bli best mulig i fotball. Jeg savnet et lignende tilbud da jeg selv spilte fotball i Sandefjord. Da Sandefjord Fotball tok kontakt med et ønske om å bruke min kompetanse og erfaring fra landslaget og internasjonal fotball, bestemte jeg meg raskt for at jeg ville være med på denne reisen. Jeg ser på det som en fin mulighet til å gi noe tilbake til Vestfoldfotballen.

team_sf_kvinner
Bilde: f.v Lasse A. Saga, Nora Holstad Berge, Melissa Wiik Kovacs og Peter Kovacs.

Foruten barneårene i Sandefjord reiste Nora tidlig ut av byen for å få et godt nok tilbud. Veien gikk til Kolbotn, Lindköping (SE), Arna-Bjørnar, 3 år i Bayern München og nå sist North Carolina Courage. Nora har spilt 69 landskamper for Norge.

SF Kvinner ble etablert i 2016 som et samarbeidsprosjekt mellom syv breddeklubber (Helgerød, GØIF, Sandar, Runar, Stokke, Andebu og Store Bergan) i Eliteserieklubben Sandefjord Fotball. Første sesongen 2017 endte med direkte opprykk til 3. divisjon. Målsetningen er klar: topp 8 i Toppserien med ambisjon om Europacupspill på Komplett Arena. Hovedtrener er Melissa Wiik Kovacs med hjelpetrener Peter Wiik Kovacs.

Annonse:

«Nora vil bli en enorm ressurs og bidragsyter til SF Kvinner. Det har vi sett den korte uken hun har vært sammen med spillere og trenerteamet i Italia. Hun er et flott forbilde for alle fotballjenter i Vestfold og et symbol på at det er mulig å komme fra Vestfold og bli en fotballspiller i verdensklasse.  Vi gleder oss til å starte samarbeidet med Nora for å nå vårt felles mål om å skape et Toppserietilbud i Vestfold» sier adm. leder i SF Kvinner Lasse A. Saga. 

For mer informasjon besøk hjemmesiden http://www.sandefjordfotball.no/ eller kontakt 

Nora Holstad Berge                                                   Lasse A. Saga

Sandefjord Fotball                                                     Sandefjord Fotball

+47 990 49 145                                                          +47 916 24 047

Annonse fra Eliteserien: