HAMKAM BLE FOR STERKE

SF går på sitt andre tap for sesongen, da HamKam vinner 1-0 etter straffespark på Briskeby Stadion!

Det var duket for en varm dag i Hamar når SF gjester Briskeby Stadion. Guttane har de siste dagene virkelig fått kjenne på varmen, og det fikk dem kjenne på kroppen idag hvor kreftene blir tappet litt fortere enn vanlig.

Etter 7 minutter så får SF en corner fra venstre. Håvard Storbæk slår et perfekt innlegg som treffer hodet på OBOSligaens toppscorer Pontus Engblom. Det virker ut som han er overrasket over hvor alene han står, og header den godt over mål. Kun sekunder senere får Pontus en ny mulighet etter et strålende innlegg fra Anton Kralj. Ballen går til side for målet og Pontus hadde to store sjanser allerede etter 8 minutter spilt!

Det skapes flere store sjanser utover omgangen, men det vil seg ikke helt. HamKam har også sine muligheter for å sette ballen i nettmaskene, men sløser med mulighetene. Etter 42 minutter så mener dommer Eivind Bodding at Marius Høibråten er litt voldsom i feltet og dømmer straffespark. HamKam scorer, og går til pause med 1-0 ledelse.

SF prøver og prøver i 2.omgang, men kommer aldri helt til de store sjansene. Det virker ut som varmen preger tempoet, og vi klarer ikke å holde oppe intiativet. HamKam spiller en meget god kamp, og kommer til flere store sjanser, og solide bakover. Etter en time spilt så header dem blant annet ballen i stolpen. I sluttminuttene så er de hvite og grønne rutinerte, og bruker god tid når sjansene byr seg.

Etter flere uker med gode resultater, så går altså våre blå helter på en smell i Hamar. Nå gjelder det å se fremover, og fokusere på neste kamp. Vi ligger fremdeles på direkte opprykksplass, og skal jobbe hardt for å ligge der vi gjør!

Neste mulighet er førstkommende Søndag 4.august, da kommer Tromsdalen på besøk!