Guttane gjennomfører egentrening

Annonse:

En har havnet i en hverdag, som en ikke kunne tenke på at ville skje. Et virus ved navnet kovid-19 (koronavirus) svimer over en hel verden, og skaper usikkerhet og vanskelige situasjoner. 

Fotball-Norge står stille, og har bestemt null aktivitet for toppklubbene frem til 15.april 2020. Eliteserien er i første omgang flyttet til tidligst første helgen i Mai. Dette betyr at guttane må trene alternativt i perioden fremover, og klubben står i en vanskelig situasjon. Men sammen skal vi klare å komme sterkere ut av dette. 

Vi har tatt en prat med Sander Risan over telefonen, og hørt hvordan situasjonen er der hjemme:

- Det er veldig kjedelig å trene så mye og lenge på egenhånd, men det er nødvendig og noe vi er forsåvidt vant til. Det tøffeste med en slik situasjon er nok hvor rastløs man blir av å være hjemme hele tiden, og selvfølgelig den usikkerheten det er rundt situasjonen. Mitt klare tips til alle der ute, er å bli hjemme og ta vare på hverandre. 

SFTV har fått inn noen klipp fra våre spillere der hjemme, med flere interessente kameravinkler. Vi har satt sammen et lite klipp, fra hvordan hverdagen til spillerne blir de neste dagene/ukene. 

Se video på våre Facebook-sider nå..

Annonse fra Eliteserien: