George med proffkontrakt

George Gibson (17) føyer seg inn i rekken av unggutter fra Vestfold som signerer proffkontrakt.

Annonse:

George Gibson var natulig nok en stolt ung mann etter å ha signert sin aller første proffkontrakt i forkant av Strømsgodset-kampen.

- Det er rett og slett herlig, sier spissen.

- Jeg vil takke Gud, familien min og SF for at jeg får sjansen. Det er noe jeg har drømt om siden jeg var en liten guttunge. 

Unggutten trådde sine første fotballsko i Flint og fikk allerede som 15-åring spille for G16-laget. Derfra skjøt karrieren virkelig fart med spill på juniorlaget senere samme år, før han sommeren 2016 valgte å gå til Sandefjord.

- Det var et veldig bra opplegg i Flint, og jeg følte jeg ble ordentlig satsa på der, sier han. 

- I tillegg har samarbeidet med Wang Toppidrett i Tønsberg gjort at jeg har fått hjelp til å tilrettelegge utviklingen min best mulig. 

Spiller for faren

For tønsbergenseren var det ekstra spesielt å få en såpass tydelig bekreftelse om at han har gjort noe riktig. Det er nemlig en helt spesiell person han dediserer kontrakten til.

- Faren min døde da jeg var seks år, men han var en veldig engasjert trener for flere ungdomslag og hadde et stort hjerte for fotball, forteller Gibson

-Alt jeg har gjort hittil i karrieren min har jeg gjort for han, så jeg tror han hadde vært stolt nå. Det har gitt meg en indre driv å spille for han.

Etter tre innhopp fra benken og en full cupkamp er angriperen, som forøvrig er den første SF-spilleren født på 2000-tallet, nå klar til å bidra enda mer for laget. 

- Jeg er klar til å prestere det beste jeg kan på både trening og i kamp for å gi klubben de resultatene vi vil ha, avslutter unggutten. 

George Nuah Gibson

  • Født: 29. august 2000

  • Posisjon: Spiss

  • Tidligere klubber: Flint

  • Debut: Tromsø (b), 22.04.2018

  • Kamper for SF: 3

Annonse fra Eliteserien: