G16 fortsetter å imponere!

Samir Saric og hans trenerteam har virkelig fått sving på G16 gutta. De topper tabellene!

Etter en god prestasjon og seier i Intetkrets 3-1 mot Mjøndalen vant gutta i en målrik kamp mot Molde. Viktig seier mot en komplisert motstander. I første omgang er vi effektive og leder 6-1 til pause. Vi har god flyt i spillet og kontrollerer kampen. I andre omgang slipper vi gasspedalen litt og gjør unødvendige feil som resulterer at vi slipper inn 4 mål. Noe som ikke skal skje og som vi må lære av.

Det ble i alt en god seier med litt bismak. Vi tar med det positive videre og fokuserer på neste kamp mot Haugesund. Etter 7 serierunder leder vi tabellen foran Strømgodset med 18 poeng. Like god er vi interkrets med med maksimalt uttelling med 18 poeng.