Før opprykkskampen: FK Jerv

Lørdag braker det løs på Komplett Arena, og vi trenger kun 1 poeng for å sikre opprykk til Eliteserien!

Annonse:

Vi merker det pirrer litt i byen, og mange er spente. Vi er svært nære et opprykk igjen, og håper flere er lystne til å dele dette sammen med oss. Har du ikke vært på fotballkamp før, så ta turen til Komplett Arena imorgen. Komplett Arena skal være et sosialt samlingspunkt for hele byen.

Sandefjord Fotball har 6 poeng ledelse ned til Start, og 4 plussmål mer. Poeng hjemme i Sandefjord, eller at Start får problemer mot Ullensaker/Kisa på Sør Arena gjør at vi tilbake i det glade selskap. Dette er siste mulighet til å oppleve en fotballkamp på Komplett Arena denne sesongen, og vi håper med stort hjerte at dette går veien!

Billetter selges for KUN 100,- kroner - ALLE BARN UNDER 12 ÅR KOMMER GRATIS INN
Det er allerede stor pågang rundt billettsalget, og vi anbefaler folk å booke sitt sete på nett.
Det gjør du her!

IMG_8454
William Kurtovic kan være en potensiell erstatter på midtbanen for Enric Valles. Hvilket valg foretar hovedtrener Martí Cifuentes?

Fotballklubben Jerv
Jerv ligger idag på en 12 plass med 33 poeng. De har kun plassering på tabellen og spille for, men har trøblet de siste serierundene. Det hele startet med et stortap på hjemmebane mot erkerivalene Start hele 1-7. Deretter dro dem til Sogndal og fikk det tøft og drar hjem med 4-0 tap og 0 poeng. Sist serierunde fikk dem besøk av Nest-Sotra som vinner 0-1, og Jerv står dermed med 0 poeng på de siste 3 serierundene. 

Sandefjord Fotball har spilt mot disse 2 ganger denne sesongen. Første mulighet var i NM, da vi vinner kampen 2-1 helt på tampen etter en dårlig fotballkamp fra våres side. I serien spiller vi en bedre kamp, men merker at Jerv er en tøff motstander. Kampen vinner vi 0-2. Nå møtes vi igjen, til det som kan bli den store opprykkskampen!

VI SES PÅ KAMP!

Annonse fra Eliteserien: