FØR KAMPEN: SKEID

En gammel kjenning er tilbake i Sandefjord, og skal forsøke å kapre 3 poeng. Klarer vi å stå imot, og beholde poengene i Sandefjord?

Annonse:

Torsdag 16.mai tar vi imot Tom Nordlie og Skeid til Komplett Arena. Dagen hvor vi inviterer alle fra fjor´n til gratis inngang. Skeid fikk en pangstart på årets sesong, og slo HamKam 1-0 på hjemmebane i 1. serierunde. Målet kom etter scoring av Mesut Can i det 66. minutt. 

Tom Nordlie trente Sandefjord Fotball fra 2002 - 2003 og gjorde seg bemerket for den jobben han gjorde. Mange husker den dramatiske kvallikkampen i Vallhall mot Vålerenga i 2003. Høydepunktene fra den kampen kan du se her: 

Sandefjord Fotball spilte treningskamp mot Skeid i LSK-hallen i vinter. Da endte kampen 0-0, men SF dominerte store deler av spillet.

Litt om Skeid:
Skeid Fotball ble stiftet 1.januar 1915. Skeid spiller sine hjemmekamper på Nordre Åsen, og rykket opp til Obosligaen i 2018. Etter 7 kamper så ligger Skeid på en 10.plass med 8 poeng. De har scoret hele 11 mål, og har sluppet inn like mange. De serieåpnet hjemme mot HamKam og vant 1-0. Deretter gikk dem på 2 kamper med uavgjort før dem røk på tap borte mot Aalesund i 4.serierunde. De 2-to siste kampene har ikke gått helt etter planen for Tom Nordlie, og har røket på 2 tap mot Ullensaker/Kisa og Raufoss. 

De tok seg videre til 2.runde i NM etter en 9-0 seier borte mot Ready. 

Nå gjelder det å stille opp mannsterke på Komplett Arena, og bidra til en stor festkveld. Martí Cifuentes og resten av hans team jobber hardt inn mot kampen, og ønsker seg fulle tribuner.
Så hold av torsdagskvelden, ta med deg alle som kryper og går, og møt opp!

SAMMEN FOR SANDEFJORD!

 

DSC_2778
Pontus Engblom har notert seg for hele 7 mål denne sesongen, fortsetter han trenden? (Foto: Rose M. Thorheim)

 

Annonse fra Eliteserien: