Hver eneste kamp blir som en cupfinale, alt handler om 3 poeng!

Kongsvinger vs. Sandefjord Fotball
Søndag 06.okt KL 18:00
Gjemselund 1 KG

Det gjenstår nå 5 kamper av årets sesong, hvor alt handler om 3 poeng. Hver eneste kamp blir som en cupfinale, hvor vi har Start jagende bak oss som et villdyr. Klarer vi å stå imot presset?

Aalesund kan etter teorien feire opprykk med seier dersom Start gir fra seg poeng i neste runde. Tangotrøyene har vært solide denne sesongen, og det skal et mirakel til for at dem ikke skal klare det dette året. Start tar turen til Grimstad førstkommende lørdag for å møte et Jerv-lag som har vært sterke på hjemmebane. Er det her SF skal få luka på Start?

Alt handler om oss selv nå. Martí Cifuentes og guttane må gjøre jobben borte mot Kongsvinger, og det er her alt fokus de neste dagene ligger. Kongsvinger spilte en solid kamp borte mot Tromsdalen i sist runde, og vant hele 3-1. Dette etter scoringer av Adem Güven og Shuaibu Lalle Ibrahim. Sistnevnte har scoret 5 mål på 5 kamper denne sesongen, mens Kongsvinger´s kanskje viktigste spiller denne sesongen Adem Güven står med 17 mål totalt sett (OBOS + NM).

Da vi spilte hjemme mot Kongsvinger i våres, vant vi kampen 1-0 etter scoring av Pontus Engblom i det 79.minutt. Vidar slår et strålende innlegg fra høyresiden. Keeper feilberegner totolt, og Pontus header ballen mesterlig i mål! Nå er det nye muligheter for vår toppscorer, i håp om å jakte mål nummer 18 for sesongen.