Fikk gave fra Norges hyggeligste maler

Maleren Johnny Jensen fikk tildelt et gavekort på kr 15 000 da han ble utnevnt til Norges hyggeliste maler. Fredag var han innom på Komplett Arena hvor han ga sjekken videre til SF Gatelag.

På Komplett Arena fredag morgen var stemningen god rundt frokostbordet til SF Gatelag. Enda bedre ble den etter at Johnny Jensen og Anna Jensen fra Malermestrene Jensen kom innom sammen med Tommy Solheim fra Jotun. 

De tre kom innom med en veldig hyggelig beskjed og en tidlig julegave til SF Gatelag. Johnny Jensen ble nylig utnevnt til Norges hyggeligste maler og mottok et sjekk på kr 15 000 fra Jotun. Den ville han gi videre til SF Gatelag og den gode jobben som gjøres rundt laget. 

Johnny Jensen hilser på SF Gatelag.
Johnny Jensen hilser på SF Gatelag.

En lett rørt Trond Haugen fra gatelaget tok i mot sjekken og ble svært overrasket når Johnny og Anna tok opp enda en sjekk på ytterligere kr 15 000,-. 

Midlene kommer gatelaget godt til gode nå som de lørdag reiser på treningsleir til Gran Canaria. Der skal de ha to økter om dagen og muligens en kamp. Spillerne på laget har i tillegg jobbet dugnad for å få til turen som vil bli en flott avslutning på sesongen. 

IMG_3432
Annonse fra Obos-ligaen: