Fikk landslagsuttak i norsktimen

Lykke Johnsen-Mørken (15) er tatt ut til J16-landslaget og Tuva Henriksen (14) er tatt ut i J15-troppen til Equinor Talentleir i Sarpsborg i starten av februar.

Annonse:

Lykke hadde norsktime på skolen da beskjeden om uttak til J16-landslaget kom.

– Målet med samlingen er først og fremst å gi spillerne inspirasjon og referanser som gjør at de forhåpentligvis jobber enda bedre i hverdagen, sier fagansvarlig for landslagsskolen, Håkon Grøttland. 

Grøttland skriver følgende til spillerne i innkallingen:

Gratulerer med uttak til talentleir! Dere er tatt ut fordi dere anses som våre største talenter i 15- og 16-årssegmentet. Dere er tatt ut fordi vi har tro på at nettopp dere har kvaliteter som kan gi Norge nye stolte øyeblikk. På kort og lang sikt.

Bruk to minutter på å tenke over hvor mange som har bidratt til at dere har blitt så gode. Vær takknemlig for det. Jobben har dere gjort selv, men det er mange som har støttet og tilrettelagt for dere på veien. Familie og trenere i klubb og krets. Vær stolte av at dere er tatt ut, men vær samtidig klar over at det er nå jobben på mange måter begynner. Gjennom fortsatt mye trening, fullstendig tilstedeværelse i den daglige øvinga, fortsatt evne til å utfordre seg selv og ikke minst evnen til å takle en nedtur eller to.

Hør intervju med Lykke og Tuva under:


Annonse fra Eliteserien: