Fevang: - Vi er heltent

Midlertidig SF-trener Geir Ludvig Fevang ser fram i mot bortekampen mot Strømsgodset på søndag og kan fortelle om en spillergruppe som er mer enn klar til dyst.

Etter en lengre rekke med resultater imot tar guttane den korte turen til Drammen for å gjeste Tor Ole Skulleruds Strømsgodset.

Sandefjords hovedtrener for øyeblikket, Geir Ludvig Fevang, gleder seg til kamp på Marienlyst med tidligere møter friskt i minne.

- Vi har veldig respekt for det oppgjøret, sier SF-treneren.


- Men samtidig har vi hatt gode opplevelser fra den banen de siste tre oppgjørene. Troa på å få et resultat er absolutt til stede. 

Med seks kamper på rad uten mål er Fevang helt klar på at det er en jobb som må gjøres.
- Vi har gjort det vi kan av å se på årsaker til at vi ikke har scoret. Selv om ikke grunnen er åpenbar handler det blant annet om hvor mye folk vi kan få opp i hvert angrep, hvor mange muligheter man har inne i boksen og at noen får til å avslutte, forteller han.

Den tidligere midtbanespilleren legger også til at man allerede på fredagens trening kunne se både bedre bevissthet rundt problemet og mer villighet til å komme i angrep.

Jobber med konstellasjonen 

Under kampen mot Sarpsborg sist runde måtte SF gjøre hele tre bytter som følge av skader eller følinger. Fevang erkjenner at det har skapt litt problemer med jobbingen opp mot Godset-kampen, men skryter likevel av spillergruppa.

- Det har vært noen småskader og vi har prøvd å få noen spillere på benina igjen, forteller hovedtreneren.

- Dermed jobber vi fortsatt med konstellasjonen til søndag, men det har vært en bra treningsuke med fint vær og mye trøkk.

I tillegg til Håvard Storbæk og Abdoualye Seck, som begge forstatt har litt å gå på, kunne Fevang avsløre at det er usikkerhet rundt et par spillere.

- Enric (Vallès) og Emil (Pálsson) er usikre da begge gikk av i sist kamp, mens Pau (Morer) ser ut til å bli klar tross litt grums.

- Blir nok litt ekstra trøkk

Søndagens oppgjør blir nok litt ekstra spesielt for Joackim Olsen Solberg, Flamur Kastrati og Pontus Engblom, som alle har en fortid i Strømsgodset. Fevang tror det blir en ekstra motivasjon for trioen, og spesielt de to sistnevnte som antageligvis kommer til å utgjøre Sandefjords angrep.

- Hele laget er forøvrig nokså heltent, sier den gamle SF-spilleren før han legger til: 

- Men det er alltid spesielt når man møter gamle lagkamerater, så vi får nok se et par ekstra klare spisser. 

Annonse fra Eliteserien: