FANTASTISK SEIER!

For en kamp, og for noen mål! Pontus Engblom og George Gibson ble dagens målscorere.

Annonse:

Sandefjord starter kampen i et voldsomt tempo, og ønsker å styre kampen. Første sjansen kommer etter 4 minutter. Mohamed Ofkir bruker ferdighetene sine, trekker seg inn i banen og får fyrt av et skudd. Skuddet blir ikke av det mesterlige, men fin mulighet tidlig i kampen!

Etter 9 minutter så er det Rufo som skal vise frem litt spansk magi. Får til et godt skudd på halvvolley som sniker seg over tverliggeren. Og slik fortsetter kampen. Vi kommer til flere muligheter, og ønsker å vise at denne kampen skal beholde i egne hender. HamKam kommer litt mer inn i kampen mot slutten av omgangen, og får sin store sjanse etter 36.minutter spilt. Solbakken får et skjevtreff på ballen som skrur utover og treffer stolpen. Heldigvis litt for mye stolpe som gjør at ballen går på utsiden av målet. 

PAUSE 0 - 0

Etter 69.minutter så får vi et fantastisk angrepsspill fra hjemmelaget. Ofkir er helt klart dagens mann, og truer HamKam-forsvaret gang på gang. Ofkir finner Enric Valles i mellomrommet, så slår et hard innlegg på bakre stolpe. Hvem er det som lurer seg der? - Selvfølgelig er det vår spydspiss Pontus Engblom som stanger inn sitt 17 mål for sesongen!

Like etter målet, så foretar SF et spillerbytte. Ut gikk Tito, og inn kommer Emil Palsson. Vi kommer til flere store sjanser, men makter ikke å poengtere kampen. Deretter kommer det 2 nye spillerbytter. Ut går Pontus Engblom og Rufo, inn kommer Wiliam Kurtovic og George Gibson. Sistnevnte bruker kun 3 minutter på banen før han poengterer matchen ved å sette inn 2-0 scoring. William Kurtovic slår et perfekt innlegg som finner pannebrasken til Gibson. George går opp, og sender keeper på vei til den andre siden, og ballen går rett i målet!

SLUTT 2 - 0 - DEILIG MED 3 POENG!

IMG_8012
George Gibson poengterer kampen etter scoring på overtid!

Kampfakta
1 - 0 etter 69.minutter - Pontus Engblom (Assist Enric Valles)
Spillerbytte: Ut går Tito - Inn kommer Emil Palsson (71.minutter)
Spillerbytte: Ut går Pontus Engblom - Inn kommer William Kurtovic (84.minutter)
Spillerbytte: Ut går Rufo - Inn kommer George Gibson (89.minutter)
2 - 0 etter 92.minutter - George Gibson (Assist William Kurtovic)

Slik startet vi dagens kamp:
Jacob Storevik
Vidar Ari Jonsson
Lars Grorud
Marius Høibråten
Anton Kralj
Håvard Storbæk
Tito
Enric Valles
Mohamed Ofkir
Rufo
Pontus Engblom

Benken:
Walter Viitala
Sander Moen Foss
Marc Vales
Erik Mjelde
William Kurtovic
Emil Palsson
George Gibson
 


Annonse fra Eliteserien: