SF-Podden episode 128

Redaksjonen i SF-Podden har med seg lederen for Blåhvalane, Greg i studio. Det blir snakk om de to spilte kampene mot Strømmen og Kåffa, og ikke minst snakkes det om kampen mot Ham Kam.

Annonse:

Hør episode 128 her:

I denne episoden kan du bli litt mer kjent med lederen for Blåhvalane. Sammen med gutta i podden snakker om han om supportermiljøet rundt Sandefjord Fotball. Som kjent er det jo flere som nå er tilbake på Blå Sone.

Flere kamper

Kampene har kommet tett en periode, og det er ikke like lett bestandig, å få fritiden til å gå opp. Derfor snakket gutta om både kampen hjemme mot Strømmen og bortekampen mot Kåffa. Det ble også satt børs på begge kampene.

spillerbørs 18092019

I kampen mot Strømmen var det forsvarskjempen Lars Grorud, som endte med å bli kåret til Banens Beste.

spillerbørs 22092019

I bortekampen mot Kåffa valgte gutta i podden Pontus Engblom som Banens Beste.

Kommende kamp

Førstkommende søndag, kl 15.00, skal det spilles kamp på Komplett Arena. Det er Ham Kam som kommer på besøk, og redkasjonen i podden forventer at laget skal revansjere tapet fra Briskeby i juli. I den forbindelse har de tatt ut det laget som de ønsker at skal starte i denne kampen. Her kan du se hvilke 11 spillere SF-Podden ønsker at skal starte.

laget mot hamkam 29092019

Litt av bakgrunnen for valget, er at SF-Podden var usikre på hvorvidt både Erik Mjelde og Enric Valles er klare etter at de gikk av banen med skader forrige søndag.

SF-Podden mot Røkla

I denne episoden er det Leif Tore som utforer Greg. Det skulle konkurreres i en SF-Quiz, og Leif Tore endte med seieren. Det betyr nå at SF-Podden leder 9-2 i utfordringer denne sesongen.
Redaksjonen har allerede begynt å se på hilken form denne utfordringen skal få neste sesong. Det bil blir noen endringer.

Annonse fra Eliteserien: