Dypere intervju med Håvard Storbæk

Håvard Storbæk gir seg etter sesongen, og vi har tatt en dypere prat med vår fantastiske fotballspiller

Annonse:

Håvard Storbæk har over 100 kamper for Sandefjord Fotball, og avslutter nå en lang fotballkarriere. Håvard er klar for nye utfordringer og har bare en ting å si "Det er greit å gi seg med fotballen, når jeg enda synes det er veldig gøy"

Hør et dypere intervju med Håvard Storbæk her:
Beklager, tekniske problemer med video. Sjekk ut Sandefjord Fotball´s Facebook-side for å se videoen. 


Håvard har hatt en lang fotballkarriere, og startet det store og hele i Østre-Trysil. Deretter gikk turen videre til Trysil i 3.divisjon, før han tok turen over til Nybergsund. I Nybergsund startet det hele. Han fikk sin første U-landskamp, og det ble opprykk med klubben han spilte hele 5 sesoner. Så ble han hentet av ODD, hvor han virkelig ble lagt merke til på fotballbanen. En midtbanespiller med løpskraft og vinnervilje.

Håvard har vært en stor spiller for Sandefjord Fotball etter at han kom til klubben i 2016. Han fikk være med på et opprykk allerede i sin første sesong. 2017-sesongen trekker han frem som sin beste sesong i SF-drakta, og vi vet alle hvor viktig Håvard har vært både på og utenfor banen.

Vi takker Håvard Storbæk for innsatsen i Sandefjord Fotball, og er stolte over å hatt en så bra mann med på laget siden 2016. Litt av en fotballkarriere å se tilbake til!

Annonse fra Eliteserien: