Dette er klubbens nye midtbanespiller

Sandefjord Fotball og Zé Eduardo er enig om en kontrakt som strekker seg ut sesongen 2021.

Annonse:

Martí Cifuentes har vært på utsikt etter en ny midtbanespiller som skal gi enda større konkurranse om de sentrale plassene på midten. Vi kan i dag offentliggjøre at Sandefjord Fotball er enig med Jose Eduardo De Araujo (Kalt for Zé Eduardo) om en 2 årig avtale som strekker seg ut 31.desember 2021.

Zé kommer fra Brasil og er født den 16.august 1991. Den defansive midtbanespilleren har spilt i en rekke klubber opp gjennom årene som blant annet Ajax U21, Parma, FC Empoli, Bragantino og siste klubb var FC Wil 1900 i Sveits. Vår nye brasilianske spiller står med 14 kamper for det brasilianske U20 landslaget, og 11 kamper for U17. 

Martí Cifuentes er strålende fornøyd med å ha signert Zé Eduardo (Foto: Simen Hem)
Martí Cifuentes er strålende fornøyd med å ha signert Zé Eduardo (Foto: Simen Hem)

Vi spurte Martí Cifuentes om hva slags type spiller vi får med Zé Eduardo inn i troppen.

- Her får vi inn en midtbanespiller med gode ferdigheter. Smart, brasiliansk teknikk og har sterke pasningsevner. Her får vi en sterk spiller som er god til å posisjonere seg. Han har spilt på et høyt nivå, og vil bringe god erfaring inn i troppen. 

Zé Eduardo er veldig fornøyd med at alt er på plass, og gleder seg til å komme i gang med sesongen. 

- Dette er en ny sjanse for meg som fotballspiller, og jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Nytt land, nytt lag og jeg skal gi 100% for klubben. Sandefjord har vist seg så langt å være en veldig fin by, og jeg har blitt tatt godt i mot av klubben og spillerne. 

Annonse fra Eliteserien: