Bugge Pettersen blir ny daglig leder

Sandefjord Fotball har i dag kommet til enighet med Espen Bugge Pettersen som blir klubbens nye daglige leder.

Annonse:

Torsdag ettermiddag signerte styreleder i klubben Roger Gulliksen og Espen Bugge Pettersen under på papirene som gjør sistnevnte til ny daglig leder i klubben.

Derfor ble det Bugge

Etter 263 kamper for Sandefjord Fotball forlot han klubben til fordel for Molde FK i 2010. Der har han både blitt cup- og seriemester. Han spilte seg også inn på det norske landslaget. Ved siden av sin aktive fotballkarriere har han tatt en bachelor i administrasjon og ledelse, og studium i organisasjon og ledelsesfag.

-Han har et stort nettverk og bekjentskap i fotball-Norge, og kjenner Sandefjord Fotball godt fra innsiden og utsiden av klubben. Har alle de egenskapene som skal til for å bli en veldig god daglig leder i Sandefjord Fotball, sier styreleder i Sandefjord Fotball AS, Gunnar Bjønness om Bugge Pettersen.

Bugge Pettersen blir dermed den femte tidligere spilleren som går over i en ny rolle i klubben. Fra før har Geir Ludvig Fevang, Jan Fredrik Bjørntvedt, Martin Jensen og Samir Saric gjort det samme.

Prosessen

Interessen for å bli klubbens nye daglige leder har vært stor og konkurransen sterk. Flere har vært gjennom intervjuer og den påtroppende daglige lederen flere intervjurunder.

Det var et enstemmig styre i både klubb og AS som gikk inn for beslutningen. Nå som Bugge er valgt er ikke prosessen ferdig. Han vil få støtte til å tre inn i sin nye rolle på en rask, effektiv og ordentlig måte.

Bugge Pettersen vil bli leder for den daglige driften og administrasjon av klubben. Bugge Pettersen vil starte i sin nye jobb på nyåret.

Annonse fra Eliteserien: