Bohinen: - Vi har signert bra kvalitet

Hovedtrener Lars Bohinen om de nye tilskuddene i troppen og søndagens kamp mot Stabæk på Nadderud.

- Vi ser på alle tre at vi har signert bra kvalitet, det er det ingen tvil, sa hovedtrener Lars Bohinen etter trening på torsdag.

På torsdag deltok alle de nysignerte spillerne på trening, nederlandske Crescendo van Berkel, tysk/uruguayanske Carlos Grossmüller og uruguayanske Facundo Rodriguez Calleriza. – Vi ser på alle tre at vi har signert bra kvalitet, det er det ingen tvil om, og at de kommer til å tilføre oss noe er det heller ingen tvil om, sier Bohinen.

- Spørsmålet eller påstanden er at de må få tid til å tilpasse seg og finne ut av hvordan vi har det, hvordan vi trener og hvordan vi skal spille. Det blir ikke så alt for mange endringer med en gang, men vi har fått inn spillere som hever oss i treningshverdagen og som kommer til å heve oss også i spillet, fortsetter han.

Om bortekampen mot Stabæk nå på søndag sier han de er veldig klar over at Stabæk har begynt å spille mer direkte fotball enn de har gjort tidligere, noe de kommer til å være obs på på søndag. På spørsmål om de nye signeringene blir brukt allerede på søndag sier han: - Alle tre kommer jeg garantert ikke til å bruke. Så spørsmålet er om jeg skal bruke én eller to av de nye, det får vi se på.

Kampen mot Stabæl spilles på Nadderud fra kl. 18:00.

Annonse fra Eliteserien: