Bohinen: - Vi er nær en signering

- Vi er nær en signering, men ingenting er signert ennå, sa hovedtrener Lars Bohinen etter torsdagens trening.

Annonse:
På torsdagens trening på Komplett Arena var to nye ansikter å se på gressmatta. Hollandske Crescendo van Berkel og amerikanske Randy Rowe deltok da laget forberedte seg til søndagens oppgjør mot Tromsø. 

Bohinen: - Ingenting er signert

Van Berkel er nærmest en kontrakt selv om Bohinen understreker at ingenting er signert riktig ennå. - Vi er nær en signering, men ingenting er signert ennå. Vi tar ingenting for gitt, sier Bohinen. - Vi har en venstrebent stopper fra Holland på besøk som vi syntes er god. Pasningssikker, aggressiv og duellsterk. Vi håper å få signert han, og med det begynne å forsterke oss i overgangsvinduet som åpner snart, fortsetter hovedtreneren. 

25 år gamle van Berkel kommer fra SC Telstar som spiller på nest høyeste nivå i Nederland. 

Uten Bindia og Vallès mot Tromsø

Både Enric Vallès og Victor Demba Bindia pådro seg gule kort mot Rosenborg forrige helg som medfører at de på stå over med karantene mot Tromsø. 

- Det kommer nye folk inn som har hengt på meg for å få spille. Da regner jeg med at de er sugne på å spille og er innstilt på å benytte det sjansen de får på søndag, svarer Bohinen på rokkeringene han må gjøre.


Det er i underkant av tre uker siden lagene møttes i Tromsø der det endte uavgjort 1-1. Bohinen er klar for en ny tøff kamp mot Tromsø som vi har spilt uavgjort mot i de tre siste innbyrdes oppgjørene.

- Alle som kan lese en tabell ser at dette blir en viktig kamp. Samtidig er det ikke noe være eller ikke være, det er også viktig å ha med seg. Det blir en tøff kamp, noe det alltid er mot Tromsø, sier Bohinen om søndagens oppgjør. 

K P
13 Lillestrøm 13 12
14 Stabæk 13 11
15 Start 13 8
16 Sandefjord Fotball 13 5

Annonse fra Eliteserien: