Blåhvalane i gang med spleiselag: - Hjelp oss å hjelpe

Blåhvalane gir sin støtte til klubben, og ønsker å hjelpe i en vanskelig tid.

Annonse:

Flere har den siste tiden sendt oss henvendelser om at de ønsker å hjelpe klubben med pengestøtte eller kjøp av klubbeffekter. Nå har vår fantatiske supporterklubb tatt initiativet, og startet et spleiselag som skal bidra til at klubben får inntekter i en vanskelig periode. 

Klubben har den siste tiden kommet med informasjon om permitteringer grunnet situasjonen rundt kovid-19, og total stans i toppfotballen (også bredde). Dette reduserer dermed inntektsiden til klubben, og en må dermed gjøre tiltak. 

SAMMEN FOR SANDEFJORD

Hele Norge legger ned en stor dugnad for landet i disse dager. Lokalt i Sandefjord by, ønsker nå supporterklubben å gi sin store støtte til eliteseriesatsingen i Sandefjord Fotball. Sammen skal vi komme sterkere tilbake, ta eliteserien med storm og skape en fantastisk underholdningsarena for byen vår. 

For blåhvalane falt dette helt naturlig å kunne hjelpe til i en vanskelig tid:

- Vi føler dette er det riktige og gjøre nå i den situasjonen klubben er i. Vi gleder oss stort til å være tilbake på stadion og lage liv på tribunen, men nå handler det om å komme seg ut av denne situasjonen på best mulig vis, sier representanter fra blåhvalane i Gregory Corrales (Leder Blåhvalane) og Marius Lie. 

Blåhvalane: - Hjelp oss og hjelpe klubben i vårt hjerte, Sandefjord Fotball. Alle midler går til klubben i vårt hjerte. Vi oppfordrer deg som privatperson, sponsor eller annen bedrift til å gi et lite bidrag til SF. Alle monner drar, 1kr - 5kr - 10kr - 50kr - 100 kroner..

Gi ditt bidrag her.

 

Daglig Leder, Espen Bugge Pettersen er naturligvis stolt over engasjementet, og håper vi sammen kommer sterkt ut av dette:

- Jeg vil hylle og berømme supporterklubben for dette initiativet, i en krevende og usikker tid for klubben. Dette viser genuin og ekte engasjement og vi står samlet gjennom denne perioden. Jeg vil personlig takke alle som bidrar, og håper å se dere alle på stadion igjen når fotballen kan begynne å rulle, sier Daglig Leder Espen Bugge Pettersen. 

Annonse fra Eliteserien: