Backe Vestfold Telemark inngår samarbeidsavtale med Sandefjord Fotball

“Vi bygger verdier i små og store samfunn” Backe er et av landets ledende entreprenørselskaper. De tror på lokal kunnskap, nærhet til prosjektene og ryddighet på alle områder.

Annonse:
For Backe er alltid kunden den viktigste premissgiver, uavhengig av om det er en profesjonell byggherre med et komplisert næringsbygg eller om det er en familie på jakt etter drømmeboligen. Den tilliten vi blir vist når vi blir valgt som samarbeidspartner ønsker vi alltid å gjengjelde med et produkt både vi og kunden kan være stolte av.
 
Det er mange av de samme verdiene vi i SF Kvinner jobber etter med høye krav til kvalitet i alle ledd, enten det er på banen, i garderoben, ute i breddeklubber eller ute hos samarbeidspartnere. Kanskje dette samarbeidet kan bidra til at Backe rekrutterer flere kvinner inn i en mannsdominert bransje?
 
SF Kvinner ble etablert i 2016 som et samarbeidsprosjekt mellom syv breddeklubber (Helgerød, GØIF, Sandar, Runar, Stokke, Andebu og Store Bergan) i Eliteserieklubben Sandefjord Fotball. Første sesongen 2017 endte med direkte opprykk til 3. divisjon. 2018 sesongen endte med et nytt direkte opprykk til 2. divisjon. Målsetningen er klar: topp 8 i Toppserien med ambisjon om Europacupspill på Komplett Arena. Hovedtrener er Melissa Wiik Kovacs med hjelpetrener Peter Wiik Kovacs.
 
For mer informasjon kontakt;
Roger Dreyer - Backe Vestfold Telemark AS +47 907 36 632 eller Lasse A. Saga - Sandefjord Fotball +47 916 24 047.
Annonse fra Eliteserien: