Åpner Eliteserien på hjemmebane mot S08!

Møter Odd på fotballens nasjonaldag.

Annonse:

Tidligere denne uken ble det offentliggjort at Eliteserien nå kun skal spilles i helgene. Mandagskampen fjernes, og vi får 2 kamper lørdag og 6 kamper søndag. Dette kan du lese mer om her.

Torsdag 19.desember kl 12:00 ble terminlista presentert, og vi starter med en godbit allerede i 1.serierunde hjemme mot Sarpsborg 08 Søndag 5.april kl 18:00. Deretter blir det en busstur til Mjøndalen, og møte bruntrøyene søndag 13.april. 

Storkamp Søndag 19.april kl 20:00

Søndag 19.april kommer Brann på besøk til flomlyskamp kl 20:00, og vi skal være klare for å arrangere en skikkelig fotballfest. Den påløpende kampen går turen opp til gullvinnerne fra Molde, hvor det igjen er duket for et tøft og spennende oppgjør. 

Fotballens nasjonaldag

17.mai er til neste år på en søndag. Det betyr at det bygges opp til tidenes fotballfest over hele landet lørdag 16.mai. Vi tar turen til Skien, og møter Odd på Skagerak Arena. Her får vi muligens sesongens største oppgjør mellom Telemark og Vestfold. Odd så bronsemedaljen glippe helt på målstreken under årets sesong, og har garantert lyst på å revansjere årets plassering. Hvilket lag går seirene ut fylkesderbyet? Er det Martí Cifuentes eller Dag Eilev Fagermo som kan strekke henda i været?

SE HELE TERMINLISTA HER!

Annonse fra Eliteserien: