Altibox eSerien: SF skal kjempe i toppen!

Sesong 3 av Alitbox eSerien er her, og i år er Sandefjord Fotball med i kampen om det jeve trofeet og en gevinst på 120.000,- kroner!

Annonse:

To sesonger av eSerien er gjennomført til stor suksess. Torsdag 5.mars sparkes sesong 3 i gang, og da med Sandefjord Fotball som en fullverdig deltaker. I følge eserien.no blir det nå en ny og forbedret utgave av Altibox eSerien. Kampene vil streames på Twitch, i tillegg til Dplay. Dette betyr at du virkelig kan komme tett på både spillerne, kampene og stemningen rundt fotballspillet FIFA 20.

17 klubber er med i årets sesong, og store premiesummer kan vinnes. Ettersom Altibox eSerien er en offesiell del av EA Sports FIFA 20 Global Series, får spillerne som kjemper i toppen av "Global Series Points" som trengs for å kvalifisere til den internasjonale turneringen. 

1.plass: 120.000 kroner
2.plass: 70 000 kroner
3.plass: 40 000 kroner
4.plass: 20 000 kroner

Sjekk ut hvilke klubber som er med i sesong 3 av Altibox eSerien!

Samarbeid med APEKS

Sandefjord Fotball har inngått et samarbeid Apeks. Dette er en klubb som ble stiftet høsten 2017, og som har ambisjoner om å bygge en klubb som skal kunne tilrettelegge for norske utøvere innen e-sport. Klubben har nå blitt kjøpt opp av ProUnite, og dem har nå blitt en profesjonell klubb som satser stort. 

Gjennom samarbeidet med Apeks, så har vi fått med oss e-sport utøvere i verdensklasse. Anders Bakken (21) og Andreas Rasmussen (22) er spillerne som vil representere Sandefjord Fotball under sesong 3 av Altibox E-serien. Rasmussen gikk helt til topps i fjorårets sesong, hvor han da representerte Jerv. Begge er nå tatt ut på det norske landslaget som består av 4 e-sport utøvere. 

Fra venstre: Fredrik Sperre (Sandefjord Fotball) Anders Bakken (21), Andreas Rasmussen (22) og Anders Kjær (Sportslig leder, Apeks)
Fra venstre: Fredrik Sperre (Sandefjord Fotball) Anders Bakken (21), Andreas Rasmussen (22) og Anders Kjær (Sportslig leder, Apeks)

Fredrik Sperre, Salgssjef i Sandefjord Fotball er strålende fornøyd med klubbens nye satsing:

- Det er vanvittig spennende å bli med i eSerien for første gang. Dette er noe helt nytt for oss i Sandefjord Fotball, og vi håper at dette kan sette Sandefjord på kartet hos en målgruppe vi kanskje bare når gjennom med dette. At vi er så heldig å få med to landslagsspillere i FIFA som nå skal representere SF gjør jo at vi faktisk tør å si at vi i år har som mål å kjempe helt i toppen av tabellen!

Sportslig leder i Apeks, Anders Kjær er også svært fornøyd med å få til en avtale sammen Sandefjord Fotball.

- Det er veldig deilig å endelig kunne annonsere at det er Sandefjord vi skal samarbeide med i eSerien. Det har vært en veldig hektisk periode, men vi er henrykt over at Sandefjord valgte å kjøre på med E-sport! Jeg tror vi kommer til å samarbeide godt, da engasjement i klubben merkes fra første samtale. Dette er sesongen vi skal vise oss som det topplaget vi er!

Seriestart Torsdag 5.mars

Allerede torsdag 5.mars skal 3 runder gjennomføres, og Sandefjord Fotball skal spille fra lokaler på Nydalen i Oslo.

Runde 1 KL 18:05 - Sandefjord vs. HamKam
Runde 2 KL 19:05 - Sandefjord vs. Raufoss
Runde 3 KL 20:05 - Sandefjord vs. ODD

SFTV vil være tilstede, og vil gi dere løpende oppdateringer både på Instgram, Facebook og Twitter!

Bli bedre kjent våre nysignerte E-sport utøvere her:


Annonse fra Eliteserien: