3 poeng og en perfekt start på årets sesong!

Endelig har vi klart å stikke av med alle poengene i Skien, og vi har fått en god start på årets sesong!

Tirsdag var endelig ventetiden over, og vi var klare for Eliteserien 2020. Etter sammenslåingen av Vestfold og Telemark, var det altså klart for et superderby på Skagerak Arena.

Vi starter kampen friskt, vinner de fleste hodedueller og er solide i jobben defensivt. En omgang der vi ikke kommer til de store sjansene offensivt, men går inn til pause med entusiasme og god energi. Martí motiverer og forteller guttane om at her er det virkelig store muligheter, og det viser seg å være korrekt.

Det perfekte innbytte

Skien 20200616. Sandefjords Sander Moen Foss (t.v) og Zé Eduardo (José Eduardo de Araújo) etter eliteseriekampen i fotball mellom Odd og Sandefjord på Skagerak Arena.Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Etter 82.minutter gjør Marti noen grep som skal vise seg å være svært godt. Zé Eduardo kommer inn for Rufo på en corner. Erik slår et perfekt innlegg på bannebrasken til Zé, som er sterk i duellen med Nordkvelle og banker inn 0-1.

7.minutter senere roper Odd på straffe, og omringer dommer Ola Hobber Nilsen. Dommer lar spillet gå, og Jacob observerer Vidar som ligger alene på kanten. Vidar slår Wlly på første berøring, som dermed setter opp Sivert Gussiås alene med keeper. Et perfekt skudd/lobb sørker for 0-2 scoring, og et drømmeresultat i Skien!

Odd får straffe få minutter senere, hvor Torgeir Børven setter den i mål. Dermed ender det 1-2, og vi tar vår første sier mot Odd!

Odd - Sandefjord 1-2 (0-0)