3 POENG MOT SANDNES ULF

Vi tar 3 nye poeng mot Sandnes Ulf i jakten på opprykk!

Sandefjord Fotball tar en strålende seier over Sandnes Ulf etter at det smeller inn i en verdensklasse scoring av Tito etter 37.minutter. Vi fortsetter å spille fotball, og setter opp et herlig veggspill på siden hvor Anton kommer langs tødlinja og legger en perfekt pasning over til Pontus Engblom som kan sette en 2-0 ledelse til pause.

I andre omgang poengterer vi matchen med et praktangrep. Der får vi se skikkelig TIKI-TAKA av guttane. Rufo finner Enric Valles på et lekkert vis som kan sende blåtrøyene opp i 3-0 ledelse. Sandnes Ulf får en trøstescoring i det 80.minutt ved Akinyemi. Dermed går vi opp på 45 poeng, kun 2 mål bak Start som ligger på direkte opprykksplass!

Nå venter det en landslagspause, før vi setter kursen opp til Sogndal. Neste hjemmekamp på Komplett Arena er Onsdag 18.september kl 1800!