3 poeng mot Raufoss

Sandefjord Fotball vinner kampen 2-0 mot Raufoss og kan ta med seg 3 poeng tilbake til byen!

Sandefjord Fotball tar seieren borte mot Raufoss, og står med 6 poeng på 2 kamper. Det er maks uttelling, så nå gjelder det å fortsette i denne retningen.

SF hadde det meste av spillet under hele kampen, og stopperparret Lars Grorud og Marius Høibråten gjør en solid jobb bak og slipper Raufoss lite til. Dermed gjør dem jobben til vår finske keeper Walter Viitala ganske enkel. Etter kun 30.sekunder så får Rufo en smell, som tydelig preger vår lille spanjol med nummer 10 på ryggen. Etter 22 minutter så må Rufo kaste inn håndkle, og det blir et tidlig spillerbytte for Martí Cifuentes. Inn kommer Håvard Storbæk.

Etter 43.minutter så går SF opp i ledelsen ved Pontus Engblom. Mohamed Ofkir kommer på et strålende raid, og skal etter planen fyre av et skudd. Han treffer ikke helt rent på ballen, men som ender opp som en strålende pasning til vår svenske spiss. Pontus er frempå, og setter den enkelt i mål! Dermed går vi til pause på ledelsen 0-1.

Etter en prat i garderoben, så kommer guttane heltente ut på banen i 2.omgang med ny energi. Etter 6.minutter spill ut i 2.omgang, så kommer Pontus Engblom på en løpsduell i bakrom med Raufoss-forsvarer Edvard Race. Pontus er i det raskeste slaget, og Raufoss-forsvareren feller Pontus rett utenfor 16-meteren. Dermed er dommer Jan Morten Tennøy tvunget til å ta opp det røde kortet, og Raufoss må klare seg med 10-mann i over 40.minutter! Enric Valles stiller seg opp, klar til å fyre av frisparket som er på 17 meter. Han måker til med en fantastisk skru, og ballen treffer krysstolpen! NÆRE 0-3 til de blåkledde..

Etter 62.mintter så spiller SF-kaptein Lars Grorud ballen opp til Brice Wembangomo på høyrekanten. Brice slår et strålende innlegg på bakre stolpe, og der lusker jo selvfølgelig Pontus Engblom helt alene og header den forbi keeper og i mål. Dermed øker SF ledelsen til 0-2!

Etter 74.minutter så foretar Martí sitt andre spillerbytte. Ut går SF-veteran Erik Mjelde, og inn kommer Anton Kralj til sin offesielle debut i Obosligaen. SF fortsetter å presse, og kommer til noen store muligheter ved blant annet William Kurtovic og Pontus Engblom. Men det vil seg ikke helt. Etter 80.minutter så kommer kveldens siste spillerbytte. Ut går Mohamed Ofkir som har gjort en solid kamp og gjort det vanskelig for høyrebacken til Raufoss. Inn kommer Tobias Svendsen som kommer på utlån fra Molde. Det kunne fort endt med flere scoringer de siste 10.minuttene, men kampen ender 0-2. Dermed kan SF sette seg på bussen tilbake til hvalfangerbyen med nye 3 poeng i lomma!

Neste hjemmekamp er Lørdag 13.april kl 15:30. Da kommer tidligere SF-trener Lars Bohinen og Aalesund på besøk. VI SES!